انیمیشن حرفه ای می باشد که با استفاده از دستگاه ها و نرم افزار های کامپیوتری و روش های مختلف تصویرهایی ساخته می شود که جنبه های مختلفی مانند به تصویر کشیدن تخیل انسان ، تبلیغ ، سرگرمی برای کودکان (کارتون) و نمایش را دارد. در این رشته یادگیری کار با نرم افزارهای انیمیشن سازی خیلی مهم می باشد.
انیمیشن تقریبا ۱۰ سال بعد از ظهور سینما به عنوان هنر هشتم ایجاد شد و امروزه به عنوان یک صنعت پر سود از رشته انیمیشن به شمار می رود.
انیمیشن سازان با مهارت هایی مثل : مبانی هنر و رنگ، توانایی طراحی، آشنایی با اصول بازیگری، مبانی توانایی در تولید انیمیشن، توانایی کار با انواع نرم افزار های گرافیکی ، آشنایی دارند و آنها را به خوبی درک کرده و استفاده می کنند.
کسی که انیمیشن می سازد باید روحیه ی هنری داشته باشد چرا که با یک مغز منطق گرا و روحیه ی منطقی نمی توان احساسات مردم را تحت تاثیر قرار داد. ذهنی که توانایی چیدن سناریو دارد اینکه از کارکترهای بی جان تصاویر متحرک و زنده بسازد، ذهنی که خلاق باشد و خلاقیت طراحی هم داشته باشد.
درآمد در حرفه ی انیمیشن خیلی زیاد می باشد. به این صورت که نویسنده ی سناریو، طراح کارکتر، گوینده، آهنگساز و … همه میتوانند درآمد خوبی از این زمینه برای خودشان کسب نمایند.