اینستاگرام اجازه ی مشاهده ی افرادی که شما را بلاک کرده اند یا شما آن ها را بلاک کرده اید را نمی دهد. از آنجایی که اینستاگرام در زمینه ی حریم خصوصی بسیار سختگیرانه عمل می کند، چنین اجازه ای را به کاربران خ ود نمی دهد. با این وجود، با استفاده از برنامه های شخص ثالث می توان از کاربرانی که شما را بلاک کرده اند، اطلاع یابید.

مشاهده افرادی که شما را در اینستاگرام بلاک کرده اند :::
در Google Play Store، برنامه ای وجود دارد که به کاربران این اجازه را می دهد تا افرادی که آن ها را بلاک کرده اند را مشاهده کنند. نام این برنامه “instafollow” برای اینستاگرام است. شما می توانید به صورت رایگان این برنامه را دانلود کنید. اما اگر می خواهید امکان مشاهده ی افرادی که شما را در اینستاگرام بلاک کرده اند را داشته باشید، باید مقداری هزینه بپردازید. اگر نمی خواهید این هزینه را پرداخت کنید، می توانید در اینترنت نسخه ی رایگان این برنامه را بیابید.
پس از این که برنامه را دانلود کردید و آن را باز نمودید، به منوی بلاک کنندگان مراجعه کنید و به سادگی افرادی که شما را در اینستاگرام بلاک کرده اند را مشاهده خواهید کرد. علاوه بر این، افرادی که شما را آنفالو کرده اند یا شما آن ها را فالو نمی کنید نیز به نمایش درمی آیند.
چگونه یک کاربر را در اینستاگرام بلاک کنیم؟
۱٫ به منظور بلاک کردن یک شخص در اینستاگرام، در ابتدا باید وارد پروفایل آن فرد شوید.
۲٫ بر آیکون سه نقطه که در گوشه ی سمت راست بالای صفحه نمایش قرار دارد، ضربه بزنید.
۳٫ سپس گزینه ی “بلاک کردن کاربر” را مشاهده خواهید کرد.
۴٫ وقتی بر این گزینه ضربه بزنید، کاربر بلاک خواهد شد.
۵٫ این عملیات برگشت پذیر است بدین معنا که هر وقت خواستید یک فرد را آنبلاک کنید، کافی است وارد پروفایل او شده و او را آنبلاک کنید.

یکی از مسائلی که در رسانه های اجتماعی ما را بسیار ناراحت می کند، بلاک شدن توسط کاربری است که او را دنبال می کنیم. به خصوص اگر این کاربر فردی باشد که او را دوست داریم، بلاک شدن بسیار ناراحت کننده تر خواهد بود. اما گاهی اوقات باید افرادی که نمی شناسیم را بلاک کنیم. ما اغلب این کار را در اینستاگرام انجام می دهیم.
قابلیت بلاک کردن به خوبی کار می کند و یک افزونه ی بسیار ضروری است. گاهی اوقات، ما می خواهیم از افرادی که ما را بلاک کرده اند، آگاه شویم. بنابراین، آیا راه حلی برای این کار می دانید؟ ما به شما راه حلی را آموزش می دهیم که بدون نیاز به استفاده از برنامه ای این کار را انجام دهید.

در ابتدا، اجازه دهید روش ساده و عملی بلاک کردن یک فرد را به شما توضیح دهیم:

کافی است پروفایل فردی که می خواهید او را بلاک کنید را جستجو نماییید، بر آیکون سه نقطه در گوشه ی سمت راست صفحه نمایش ضربه بزنید و سپس بر “بلاک” کلیک کنید. کار تمام است!

کاربر بلاک شده دیگر نخواهد توانست برای شما پیام بنویسد، محتوایی که به اشتراک می گذارید را مشاهده کند و برای شما یک پیام خصوصی ارسال نماید.

به منظور آنبلاک کردن کاربر، باید همین روش را دنبال کنید. به پروفایل فرد بروید، بر آیکون سه نقطه ضربه بزنید و سپس کاربر را آنبلاک کنید!

4 نظرات

  • It’s in reality a nice and useful piece of information. I’m satisfied that you just shared this useful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing. Carolann Zeke Bertelli

  • I believe you have remarked some very interesting details , thankyou for the post. Pattie Percival Wolfram

  • Thanks! And thanks for sharing your great posts every week!

  • عالی قشنگ بود

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *